Reviews

Familie Mutsaers

Waardering: 5 uit 5.

‘Een super leuke activiteit voor het hele gezin’
Wat een leuke activiteit in deze periode waarin we veel thuis zitten.Een escape kist met afwisselende opdrachten. Samen zoeken naar de oplossing om het slot te openen en door te kunnen naar de volgende opdracht. Spannend van begin tot het einde. De kist wordt thuisgebracht en weer opgehaald, wat wil je nog meer?! 


Familie Bakker

Waardering: 5 uit 5.

Beste battleworlders,
Wat een leuke uitdagende escapekist hebben we van jullie gehuurd. Zeker in deze tijd, waarin we veel meer thuis zitten dan normaal, is het leuk om eens ‘iets anders’ te doen. Het is zeker niet gemakkelijk en juist dat maakt het leuk. Wij waren er een paar uur zoet mee! Succes met jullie bedrijf en ik weet zeker dat er veel meer mensen blij worden van deze originele escape kist.
Mvg, familie Bakker, Wezep


Gretha

Waardering: 5 uit 5.

Super ervaring! echte aanrader om te spelen met familie of vrienden.


Familie Van Strien

Waardering: 5 uit 5.

Wauw, wat een uitdaging 
In 45 minuten kan je de Escapekist van Battle Word kraken, met 5 volwassen personen zijn wij deze uitdaging aangegaan. Wat een super mooi project en petje af voor wie het in 45 minuten kan kraken. Wij hebben het in 3 uren gedaan en af en toe aanwijzing erbij gepakt. Al met al een erg leuke ervaring en echt een aanrader voor een leuke avond/middag met vrienden of familie. 
Succes.