Veelgestelde vragen

 • Met hoeveel personen kan de escape kist gespeeld worden?
  Tussen de 2 en 8 personen.
 • Voor welke leeftijdscategorie is de escape kist?
  Hij is geschikt voor 6 jaar en ouder, met 1 of 2 volwassenen erbij.
 • Wat is de tijdsduur van de escape kist?
  Gemiddeld ligt deze tijd tussen de 45 minuten en 120 minuten.
 • Wat is de moeilijkheidsgraad?
  De escape kist is een pittige opdracht, en afhankelijk van het inzicht van de speler(s) kan het spel relatief snel (plm. 45 minuten) tot uitgebreid (plm. 120 minuten) gespeeld worden. Vanwege de moeilijkheidsgraad is het spel niet geschikt voor kinderfeestjes.
 • Hoe krijg ik de escape kist thuis?
  De bezorging is bij de prijs inbegrepen, maar dit geldt alleen binnen een straal van 20 kilometer rond Emmeloord. (Als u verder weg woont en u wilt de kist huren, zijn de bezorgkosten op aanvraag). Na de eindtijd die u zelf heeft aangegeven halen wij de kist weer bij u op.
 • Hoe gaat het huren van de escape kist in z’n werk?
  U begint met het reserveren van de escape kist op de gewenste dag en tijdstip. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van ons reserveringssysteem Calendly en een bevestigingsmail van Battle-World. Daarnaast ontvangt u op het opgegeven 06-nummer een betaalverzoek. Het verzoek om deze vooraf te betalen. Wij zorgen vervolgens voor de rest.
 • De escape kist is bezorgd… en nu?
  Wij komen op het gewenste tijdstip bij u aan de deur. Wij leveren de kist af met de benodigde informatie die erbij hoort. Wij vragen u om bij aflevering een formulier te ondertekenen voor aansprakelijkheid mocht er iets stuk of kwijt raken van de kist. U kunt de escape kist in vier uur spelen. Na afloop halen wij de kist weer bij u op, waarbij we de kist controleren of alles nog in orde is.
 • Kan ik hulp krijgen tijdens het spelen van de escape kist?
  Bij de escape kist krijgt u een aantal kaartjes waar hints op staan voor elk slotje op de kist. Mocht u er dan nog niet uitkomen, kunt u een hulplijn inschakelen. Dit 06-nummer krijgt u bij de levering van de kist. Dit 06-nummer staat ook in de bevestigingsmail.
 • Ik heb nog een vraag, maar die vind ik niet hier. Wat nu?
  Als u nog vragen heeft, kijk dan onder het kopje Contact. U kunt daar een bericht aan ons sturen.