Over ons

Yvar Bouma
Mijn naam is Yvar Bouma. Ik ben 20 jaar oud en ik woon sinds mijn geboorte al in Emmeloord.

Binnen het bedrijf ben ik aangewezen als directie en zal ik de personeelszaken beheren en bijspringen waar nodig.

Op dit moment beschik ik over een diploma coördinator sport, bewegen en gezondheid, mijn VMBO- diploma en een EHBO-diploma. Tijdens mijn opleiding tot coördinator van sport en bewegen heb ik veel ervaring opgedaan in deze branche. Tijdens mijn opleiding ben ik veel bezig geweest met verschillende buitensporten en ben ik al 4 jaar actief leider van sport en spel evenementen in verschillende sporten zoals voetbal, bootcamp en outdoor spellen.


Ran van Strien
Mijn naam is Ran van Strien, ik ben 19 jaar oud en geboren en getogen in Marknesse.

De functies die ik uitvoer binnen het bedrijf/onderneming zijn Webmaster, commercieel directeur, verkopen en marketing. Ik heb voor deze functies gekozen omdat ik zelf verwacht dat ik hier veel van ga leren. Het lijken heel veel functies maar ik voer ze samen in tweetallen uit. Ik beschik over de diploma’s VMBO: Produceren, Installeren en energie, die heb ik behaald op het Vakcollege te Emmeloord. Ik beschik over twee MBO-diploma’s dat zijn niveau 2 verkoper en niveau 3 commercieel medewerker. Ik ben nu bezig om de kop opleiding vakman ondernemer niveau 4 te behalen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-8.png

Toon Romkes
Mijn naam is Toon Romkes en ik ben 20 jaar oud en woon op Urk.

Mijn functies binnen het bedrijf/onderneming zijn webmaster, commercieel directeur, verkopen en marketing. Het zijn er aardig wat maar ik vind dat juist leerzaam. Welke diploma’s heb ik? Ik heb mijn niveau 3 verkoopspecialist gehaald op het ROC Friese Poort en heb mijn VMBO-bouw woon en interieur op het Vakcollege in Emmeloord gehaald. Ik ben nu onderweg om de kop opleiding onderneming te behalen.


Mohamed El Ghamarti
Mijn naam is Mohamed El Ghamarti, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Emmeloord. Mijn hobby’s zijn gamen, voetballen en chillen met vrienden.

Mijn functies binnen het bedrijf zijn: Financieel directeur en de inkoop. Dit zijn de taken waar ik me echt bezig mee ga houden, maar natuurlijk ben ik ook bezig met de andere taken in het bedrijf.


Jesse Arnold
Mijn naam is Jesse Arnold. Ik ben 18 jaar oud en woon in Lemmer.


Aankomend jaar hoop ik mij te ontwikkelen in het coördineren van onze onderneming met uiteindelijke doel een succesvol bedrijf.

Mijn functie binnen het bedrijf/onderneming is financiële directeur.

Het afgelopen jaren heb ik mijn VMBO-diploma behaald. Ik heb mijn VMBO-diploma gehaald op het Zuyderzee lyceum in Lemmer en nu ben ik bezig om de opleiding onderneming te behalen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is image-1.png